ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Aπηύδησαν Στάθης και Καμπουράκης με «γαλάζια» υποψήφια


Κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους δημοσιογράφους η υποψήφια με τη ΝΔ Εβίτα Βαρελά, η οποία εμφανίστηκε στο Open, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένη να απαντήσει σε ερωτήσεις. Αρνούμενη να απαντήσει σε ερωτήματα, η Εβίτα Βαρελά έφτασε στο σημείο να προσβάλλει τους δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής του Open Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε» είπε η κυρία Βαρελά με τον Παναγιώτη Στάθη να της απαντάει: «Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας;».
Μάλιστα δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει, προκαλώντας αγανάκτηση στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος δήλωσε «δεν θέλω άλλο, φτάνει» και της πρότεινε αν θέλει να αποχωρήσει.


Η γαλάζια υποψήφια ξεκίνησε να σχολιάζει το debate κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ η προσπάθειά της να διαβάσει αναλυτικά εξαγγελίες και δράσεις της ΝΔ οδήγησε τον δημοσιογράφο Π. Στάθη να προσπαθήσει να την διακόψει, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων. Και αυτό δεν φάνηκε να της αρέσει καθόλου: 
«Διακόπτετε τους πάντες», «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε», «δε με αφήνετε να μιλήσω», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν.
Ενώ η ίδια συνέχιζε να κάνει μονόλογο, ο Π. Στάθης παρενέβη: «Κυρία Βαρελά κάνετε διάγγελμα; Μην κάνετε διάγγελμα…» με τον ίδιο να προσθέτει όσο η Ε. Βαρελά συνέχιζε απτόητη: «Είναι αγένεια αυτό, σας παρακαλώ, μα δεν ακούτε» Είναι δουλειά μου να κάνω ερωτήματα. Αγένεια είναι να σας μιλάνε αυτοί που συντονίζουν την κουβέντα και να μην απαντάτε».
Ο Παναγιώτης Στάθης προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει τον λόγο και σε άλλο καλεσμένο, ωστόσο η υποψήφια με τη ΝΔ άρχισε πάλι την επίθεση. «Σε εμάς δεν αρέσει; Έλα Παναγία μου… Τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος; Τι θα ακούσω… Σας διακόπτω για να μην ακούγεστε, επίτηδες το κάνω;» είπε αγανακτισμένος ο Π. Στάθης και εκείνη απάντησε: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζεται αλλά εντάξει…» είπε, με τον δημοσιογράφο να απαντάει: «Δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει αυτό; Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας; Συγγνώμη, σας παρακαλώ…».
Οργισμένος ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολίασε ενώ η Βαρελά συνέχιζε τον μονόλογο: «Λοιπόν δεν θα απαντήσετε άλλο, είμαι αγενής. Μου επιτρέπετε; Επιτρέψτε μου να είμαι αγενής. Φτάνει, φτάνει με συγχωρείτε, δεν θέλω άλλο» είπε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν θέλετε αποχωρήστε, άμα δε σας κάνει η συζήτηση. Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω τσακωθεί με κανέναν στον αέρα».