ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ξεκίνησαν οι γκάφες στα media


Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και μαζί με αυτήν άρχισαν και οι πρώτες γκάφες στα media. Bέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που πάνω στην αγωνιώδη προσπάθεια για κάποια «αποκλειστική είδηση» ή «δημοσιογραφική πρωτιά», τα ενημερωτικά site προχωρούν σε γκάφες.
Αλλά να βρίσκεται ένα νεκρός εδώ και στα 44 χρόνια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό παρά είναι πρωτόγνωρο.
Και μάλιστα, σύμφωνα με μεγάλα ενημερωτικά site, όχι μόνο ο νεκρός εδώ και 44 χρόνια θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλιστα θα βρίσκεται και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Πολύ μεγάλη τιμή για το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά δυστυχώς είναι πλέον νεκρός.
Ο λόγος για τον Ζαν Μονέ που ήταν Γάλλος οικονομολόγος και διπλωμάτης και θεωρείται ως ο αρχιτέκτονας της ευρωπαϊκής ενοποίησης και ο πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως ο πρώτος προεδρεύων σε ευρωπαϊκό εκτελεστικό οργανισμό, την Ανώτατη Αρχή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα(D/R).
Ο Ζαν Μονέ (Jean Omer Marie Gabriel Monnet) γεννήθηκε 9 Νοεμβρίου 1888 και πέθανε 16 Μαρτίου 1979. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πολλά ενημερωτικά site, ο Ζαν Μονέ θα βρεθεί στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές πώς πρόκειται για γκάφα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, υποθέτουμε ότι θα ήθελαν να γράψουν για τον Νικόλα Φαραντούρη ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει τη μονοεδρική στη Κεφαλονιά. Ισως και να μπερδεύτηκαν με τον Φαραντούρη καθώς ο καθηγητής είναι κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet.

- από το koutipandoras