ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινάει το Attica TV – Ποιοι θα το στελεχώσουν


Στην τελική ευθεία είναι το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Attica TV που θα κάνει πρεμιέρα στον αέρα της Αττικής τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. «Το νέο ATTICA έρχεται για να σας πει όσα δεν λένε οι άλλοι» είναι το βασικό σλόγκαν του νέου προγράμματος ενώ όπως σημειώνουν οι δημοσιογράφοι που μετέχουν στο εγχείρημα το κανάλι «θα σέβεται την είδηση χωρίς γκρίζες ζώνες και αποκλεισμούς και δεν θα αποσιωπά ούτε θα συσκοτίζει».
Ο σταθμός θα εκπέμπει πρόγραμμα σε καθημερινή βάση με πρωτογενές ενημερωτικό περιεχόμενο σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων.
  • Το ζωντανό πρόγραμμα θα αρχίζει στις 17.00 και μέχρι τις 19.00 θα είναι στον αέρα εκπομπή «καθαρόαιμης» ενημέρωσης την οποία θα παρουσιάζουν οι Αλέξανδρος Κλώσσας–Ευαγγελία Βόσνου. 
  • Στο επόμενο δίωρο (19.00- 21.00) μπροστά από τις κάμερες για την ενημέρωση στο πολιτικοκοινωνικό τοπίο θα είναι οι Γιώργος Χουδαλάκης και Βούλα Κεχαγιά.
  • Το βασικό δελτίο ειδήσεων (διάρκειας μιας ώρας) θα βγαίνει στο AtticaTV στις 21.00 
  • στο διάστημα 22.00- 00.30 θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή πολιτικό τοκ σόου χωρίς κορώνες και αντιπαραθέσεις προσκεκλημένων, αλλά με πολλές θεματικές, ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές ειδήσεις που θα παρουσιάζουν οι Νίκος Παναγιωτόπουλος–Βασίλης Σκουρής.
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό.