ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Μειώστε τους Πορτοσάλτε, είναι μια άλλη λύση


Το σχόλιο-ξυράφι του Μανώλη Γρηγοράκη είναι το ευφυέστερο και το πιο «γρήγορο» στα μίντια –και όχι μόνο στην εποχή μας. Η πένα του (το πληκτρολόγιό του) δημιουργεί με ελάχιστες λέξεις ολόκληρα κεφάλαια με χιούμορ που χαρακώνει. Για μια ακόμα φορά σταχυολογούμε σύντομα σχόλιά του από τη στήλη Στις Γρήγορες, στο sdna.gr. Είναι επιλογές (του Harddog) από αναρτήσεις των τελευταίων ημερών:
** "Αυξήστε τις τιμές" λέει ο Πορτοσάλτε σαν λύση στο πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων. Μειώστε τους Πορτοσάλτε, είναι μια άλλη λύση. Πιο δραστική.

** Κρατάτε μια πισινή για τον Πελέ. Αν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελο και την εν γένει ευφορία της κόρης του και άλλων συγγενών του πάνω από το φέρετρο μπορεί και να μην πέθανε.

** Δημοσιεύματα για σύννεφα στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Χεορχίνα Ροντρίγκεζ. Γουστάρει φαίνεται κι αυτή τον Μπισμπίκη.

** Σάλος λέει με τον Ινφαντίνο που έβγαζε σέλφι πάνω από το φέρετρο του Πελέ. Αφού δεν έβγαλε με τον ίδιο τον νεκρό, πάλι καλά.

** Έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους οι Σαουδάραβες με τη μεταγραφή Ρονάλντο. Ούτε όταν βομβαρδίζουν παιδιά στην Υεμένη δεν κάνουν έτσι.

** Οι βασιλόπιτες της γιαγιάς με το φλουρί που πέφτει στο εγγόνι είναι πιο ύποπτες κι από αγώνα της Σούπερλιγκ 2.

** "Να θυμάστε όλοι ότι είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα" λέει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να θυμάστε όλοι ότι δε γράφονται τέτοιοι στίχοι σήμερα.

** Η μεταγραφή του Ρονάλντο εκτίναξε τους followers της Αλ Νασρ στο Instagram. Ξεπέρασαν τους followers της Ιωάννας Τούνη.

** Φαίνεται όντως να κάνει κοιλιά ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι δα και σαν του Μαρσέλο.