ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Η Καθημερινή αποκαλύπτει τις «γαλάζιες» κόντρες που ήταν εν υπνώσει


Το «επεισόδιο» στον Πειραιά και το υπουργείο που είναι «κομμένο στα δύο»


H Καθημερινή, σχεδόν... καθημερινά, δίνει χτυπήματα προς τα δεξιά. Στο «Θεωρείο» της (Σταύρος Παπαντωνίου) αποκαλύπτει ένα «γαλάζιο επεισόδιο» (έτσι το χαρακτηρίζει) με πρωταγωνίστρια τη Δόμνα Μιχαηλίδου και συμπρωταγωνιστή τον Βασίλη Κροκίδη και, ακόμα, κάνει λόγο για μια γαλάζια εσωτερική προεκλογική αντιπαλότητα στο υπουργείο Εσωτερικών που «είναι κομμένο στα δύο».
Οπως γράφει το Harddog: Το πρώτο συνέβη, σύμφωνα με τη στήλη Θεωρείο, στην κοπή πίτας της Μητρόπολης Πειραιά. Εκεί παρευρέθηκαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης «ο οποίος όταν είδε την υφυπουργό τής άσκησε δριμεία κριτική για την… κριτική που ασκεί στο ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού’’».
Ο κ. Κροκίδης κάλεσε την υφυπουργό να μη συνεχίσει αυτή την τακτική γιατί το Χαμόγελο του Παιδιού προσφέρει κοινωνικό έργο. Το «Θεωρείο» εκτιμά ότι «πολλοί βλέπουν ως αιτία του επεισοδίου τις επικείμενες εκλογές, καθώς η Δόμνα είναι αντίπαλος με τον νυν βουλευτή και γαμπρό του Κορκίδη, τον Γιάννη Μελά». Το επεισόδιο πάντως δεν πήρε έκταση «και τουλάχιστον η Μιχαηλίδου έφυγε με χαμόγελο, αφού της έτυχε το φλουρί αμέσως μετά».
Η καλά πληροφορημένη, και συχνά δηκτική, στήλη της Καθημερινής ισχυρίζεται ότι οι γαλάζιες κόντρες «ήταν εν υπνώσει», αλλά τώρα «μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών έρχονται στην επιφάνεια». Και αναφέρει ως παράδειγμα το υπουργείο Εσωτερικών καθώς «ο υπουργός Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής του, Στέλιος Πέτσας, είναι επισήμως αντίπαλοι, αφού πολιτεύονται στην ίδια περιφέρεια, την Ανατολική Αττική, και αυτό δεν μπορεί 3-4 μήνες πριν από τις εκλογές να μην επηρεάζει τη σχέση τους και μαζί το υπουργείο, που είναι κομμένο στα δύο».