ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Χαμηλό βαρομετρικό Μαξίμου – «Καθημερινής»


Μπορεί να μην τον έχετε αντιληφθεί -γιατί ο Aλέξης Παπαχελάς ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι των ισορροπιών-, ωστόσο από σχετικά αξιόπιστη πηγή πληροφορούμαι ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην «Καθημερινή» και το Μέγαρο Μαξίμου δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους. 
Απεναντίας θα έλεγα, συχνά-πυκνά ο πρόεδρος Μητσοτάκης ενοχλείται από τα διαφορά επικριτικά (προφανώς για την κυβέρνηση) δημοσιεύματα της ναυαρχίδας του Φαλήρου.
 Από το καλοκαίρι (και συγκεκριμένα μετά την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων) το βαρομετρικό στις σχέσεις κυβέρνησης – «Καθημερινής» παραμένει χαμηλό. 
Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο λένε ότι αν δεν υπήρχε ο πολύπειρος διευθυντής της εφημερίδας, Αλέξης Παπαχελάς, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.
 Βλέπετε, ο εκδότης του φύλλου, Θέμης Αλαφούζος, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο πρόεδρος Μητσοτάκης έδειχνε κάπως δύσθυμος. Και είναι, πιστέψτε με, επιεικής (λόγω των ημερών) ο χαρακτηρισμός. - από το BigMouth του powergame