ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άρης Πορτοσάλτε, η Αντουανέτα και το «ατόπημα» Πέτσα


Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η «μεταστροφή» του Άρη Πορτοσάλτε που μας είχε συνηθίσει να βλέπει μόνο θετικά στην κυβερνητική πολιτική και να τη στηρίζει ό,τι και αν συνέβαινε.Μία μέρα μετά τα βέλη κατά της κυβέρνησης για τις παρεμβάσεις στον Τύπο ώστε να «θάβεται» το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ξαναχτύπησε. 
Αυτήν τη φορά για την κυνική δήλωση του αναπ. υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σχετικά με την ενεργειακή κρίση ότι «χρειάζεται να δείχνουμε μια προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».
Mπορεί ο Στέλιος Πέτσας να προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να βγήκαν συνάδελφοί του από το υπουργικό συμβούλιο να τον υπερασπιστούν, λέγοντας ότι άλλο ήθελε να πει και αλλιώς ακούστηκε, ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως, δεν μάσησε τα λόγια του.
Είπε ότι επρόκειτο για «ατόπημα», ότι «δεν ξέρω τι ήθελε να πει ή τι εννοούσε, αλλά όπως διατυπώθηκε ήταν λάθος». Και συνέχισε: «Ακούγεται λίγο, πώς να το πω, κυνικό. Μπορεί να το εκλάβει ο άλλος και κυνικό. Εγώ θα έλεγα ακούγεται λίγο Αντουανέτα, λίγο παντεσπάνι θυμίζει. Εν πάση περιπτώσει είναι λάθος».
Και συνέχισε, κάνοντας συστάσεις: «Καλό θα ήταν σε αυτές τις περιπτώσεις να μιλάνε μόνο οι αρμόδιοι. Ποιοι χειρίζονται αυτά τα θέματα; Οι δύο, τρεις του οικονομικού επιτελείου, τέλος».