ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Το Μαξίμου «τράβηξε το αυτί» του Πέτσα - Η «συγγνώμη» που άργησε μία μέρα


Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μία μέρα για να ζητήσει συγγνώμη ο Στέλιος Πέτσας για τη θρασύτατη δήλωση «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει». Ωστόσο, πρόκειται για καθαρή υποκρισία, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών χτες με δεύτερή του δήλωση ισχυρίστηκε ότι αναφερόταν «στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά».
Προφανώς το Μέγαρο Μαξιμου τραβώντας του το αυτί του ειπε να μαζευτεί...
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στέλιος Πέτσας αναγκάστηκε να κάνει δήλωση on camera, λέγοντας τα εξής: 
«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη.
Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι».
Νάσος Ηλιόπουλος: Φανερώνεται ότι χθες έλεγε ψέματα

«Η σημερινή δήλωση Πέτσα φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση» σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία όμως μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.