ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η πυρκαγιά και τα τρολ του Διαδικτύου


Στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών της Πεντέλης που έκαψαν σπίτια οι διαμαρτυρίες των κατοίκων ήταν έντονες και συνεχείς, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις φλόγες ήταν και οι γονείς της Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη.
Όμως, όπως φαίνεται, οι διαμαρτυρίες, η απόγνωση και η αγωνία των κατοίκων επιχειρείται να... χρεωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να αποδομηθούν μέσω ανακοινώσεων, αλλά και εμπρηστικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η διακεκριμένη αθλήτρια, μάλιστα, δεν έκρυψε τη μεγάλη ενόχλησή της και με σειρά αναρτήσεων στο Twitter απάντησε στα σχόλια, αφού υπογράμμισε ότι το πατρικό της σπίτι το έσωσε ο πατέρας της.
Χαρακτηριστικά οι αναρτήσεις της Κ. Στεφανίδη

Όλα ξεκίνησαν από το ξέσπασμα του πατέρα της αθλήτριας, Γιώργου, ο οποίος, μιλώντας χθες το πρωί στον Alpha, κατακεραύνωσε τον περιφερειάρχη Αττικής και του ζήτησε να παραιτηθεί.
«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε ο κ. Στεφανίδης.

Σοβαρές ήταν και οι διαμαρτυρίες της μητέρας της Ολυμπιονίκη, η οποία εξέφρασε τη διαμαρτυρία της, κάνοντας λόγο για απόλυτη έλλειψη οργάνωσης από το επιτελικό κράτος και την περιφέρεια Αττικής. «Εδώ αποδεικνύεται που πάτησαν και κέρδισαν και την Περιφέρεια και τις εκλογές. Δεν γίνεται, πού είναι ο Συνολάκης λοιπόν να μας τη σβήσει τη φωτιά αφού θα την έσβηνε στο Μάτι. Γιατί δεν τον βάλανε αυτήν τη φορά να μας βοηθήσει;» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε τι αντιμετώπισαν καθώς κάτοικοι της περιοχής για να γλυτώσουν τα σπίτια τους έριχναν χώμα με φτυάρια αφού δεν είχαν ούτε νερό λόγω της διακοπής ρεύματος, καθώς δεν λειτουργούσε το αντλιοστάσιο» τόνισε με νόημα.

Αμέσως μετά τις διαμαρτυρίες ξεκίνησε μια εκστρατεία σπίλωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης απάντησε στην κριτική με μια προκλητική ανακοίνωση.
Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε:
Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.
Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη – Στεφανιδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττικη.
Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.
Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε « ως πολιτικά εξαπτέρυγα» κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα.

-  από efsyn.gr