ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Action 24: Το μάνατζμεντ στον Παναγιωτάκη για ένα χρόνο, ο Σαραντάκος διευθυντής


Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού

Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη.
Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.
Με αυτό ως δεδομένο εκφράστηκε- όπως υποστηρίζεται- η διαβεβαίωση ότι μεταβολές δεν θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού.
Ο Γιάννης Σαραντάκος, ως διευθυντής του ειδησεογραφικού τομέα, έχει ήδη αρχίσει επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού.
Από το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει γνωστοί προς το παρόν, επιθυμία είναι το κανάλι να εκπέμπει 12ωρο ζωντανό πρόγραμμα με δελτία ειδήσεων, ειδησεογραφικές και αθλητικές εκπομπές αλλά και με μίσθωση ξένου προγράμματος (σειρές και ταινίες).
Κύκλοι των δύο επιχειρηματικών πλευρών αλλά και δημοσιογραφικοί κύκλοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν επίσημες γνωστοποιήσεις για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού.