ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Επίθεση κατοίκων σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ [video]


Φραστική επίθεση στη Λεωφόρο Μαραθώνα σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, από κατοίκους, με το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού να απομακρύνεται άρον άρον από το σημείο. Η σχολιάστρια του σταθμού επισήμανε- και σωστά- ότι οι ρεπόρτερ προσπαθούν και να κάνουν τη δουλειά τους σε δύσκολες συνθήκες.
Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ  του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας δέχτηκε φραστική επίθεση από εξαγριωμένο κάτοικο, στην περιοχή της Παλλήνης.
Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα του ΣΚΑΪ και μετέδιδε την εικόνα από ένα εργοστάσιο που καιγόταν, πέρασε ένας άνδρας που μάλλον κάτι είπε, με τον Γιώργο Τσελίκα να του ζητάει να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς ακουγόταν στον αέρα.
Ο άνδρας φανερά φορτισμένος, επιτέθηκε λεκτικά στον δημοσιογράφο που προσπάθησε να τον ηρεμήσει:
 - «Μην μου λες εμένα σουτ. Εμένα σουτ όχι. Όταν καίγεται η περιουσία μου». και μετά ακολούθησαν πολλά... «γαλλικά» . Στο τέλος ακούγεται ο κάτοικος να λέει στον ρεπόρτερ: «Δεν τα έχω μαζί σου»...