ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Ιδιαίτερες ευχαριστίες της Λυμπεράκη στον Ιβάν Σαββίδη - Τέλος από το Open και επισήμως


Aνακοίνωση έβγαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, που επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:.."Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.
Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της".
H ίδια έγραψε στο fb την Παρασκευή:
"Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.
Ιδιαιτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βεβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας!
Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του Open μέσα από την καρδιά μου".

Το OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα

Σε άλλη ανακοίνωσή του το Open αναφέρει:
"Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα.
Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.
Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ".