ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Εξώδικο στα εξώδικα της Γκραμπόφσκι η απάντηση του Documento


Για «βιομηχανία» εξωδίκων προς το Documento από την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι σχετικά με τα δημοσιευματα για το πρωθυπουργικο πόθεν έσχες κάνει λόγο.. η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη.
Με τη σειρά του όμως το Documento απέστειλε εξώδικο προς τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και εξηγεί τους λογους σε σχετικο σημείωμα της εφημερίδας όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:
"Είχαμε προειδοποιήσει από την αρχή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ότι η δικαστική πόρτα που επιθυμούν να ανοίξουν, ανοίγει και από την άλλη πλευρά. Κι έτσι, το Documento απέστειλε εξώδικο προς τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.(...)
Σε περίπτωση που η κ. Γκραμπόφσκι δεν ανακαλέσει την βαρύτατη προσβολή την οποία εξαπέλυσε εις βάρος του Documento και του εκδότη της, Κώστα Βαξεβάνη, «ζητώντας μας συγγνώμη για την συκοφαντική μας δυσφήμηση και την προσβολή της προσωπικότητάς μας, που συντελέστηκε με την αποστολή των εξώδικων δηλώσεών σας, αλλά και μέσω διαρροών σας», η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες." (ολόκληρο το σημείωμα του documento EΔΩ)