ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Γιατί ανέβαλαν τελευταία στιγμή τη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες


Δεν θα γίνει τελικά η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση της επιτροπής ελέγχου της Βουλής για τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει νέα βέλη κατά του της Ν.Δ., στη.. σκιά των πρόσφατων δημοσιευμάτων για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους.
«Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Πόσο ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;​» διερωτάται δηκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο βουλευτής Παύλος Πολάκης σχολίασε στο μεταξύ, μέσω του Facebook, ότι στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, «όπως είχαμε ανακοινώσει θα φέρναμε επίσημα ως ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για να συζητηθεί και ελεγχθεί, το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα που έχει προκύψει μετά τις αποκαλυψεις της εφημεριδας DOCUMENTO για το ψευδές πόθεν εσχες και την παράνομη ιδιοκτησία γαλλικής οφσορ εταιρείας από τη σύζυγο του Πρωθυπουργού». Επίσης, ενημέρωνε ότι λόγω απουσίας του βουλευτή Σπύρου Λάππα, θα εκπροσωπούσε εκείνος τον ΣΥΡΙΖΑ ,στην αυριανή συνεδρίαση ως αναπληρωματικό της μέλος και ως αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας.