ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

H ΕΡΤ έδιωξε τον Δημοσθένη Καρμοίρη μετά το ρατσιστικό σχόλιο


«Οταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;», αναρωτήθηκε σε πανελλήνια ζωντανή σύνδεση ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημοσθένης Καρμοίρης προσπαθώντας να.. κάνει χιούμορ με ένα φτηνό, ρατσιστικό σχόλιο.
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη στο πίνγκ πόνγκ από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, αναφέρθηκε στη μεγάλη σχολή, στην παράδοση που έχουν οι Κορεάτες πινγκ πονγκ. Και τότε, σε πανελλήνια σύνδεση, ξεστόμισε το σχόλιο-ντροπή για τη δημόσια τηλεόραση.
Μετά την κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις ιδίως στα social media, η ΕΡΤ (μετά και τις τόσες γκάφες στους Ολυμπιακούς του Τόκιο) αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του. «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.