ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Η επιστροφή του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη: Τώρα επενδύει και στα σούπερ μάρκετ!


Από σχετική ανακοίνωση το κοινό πληροφορήθηκε την επάνοδο στη δράση του εκδότη των 90’s Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Συγκεκριμένα, η επιτελική ομάδα της εφημερίδας «Επενδυτής – Επενδυτικός».. (σ.σ.: για να μην παρεξηγηθούμε, έτσι την ονομάζει ο ίδιος) τίθεται επικεφαλής και συντονιστής, μεγάλης επένδυσης για μια νέα μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ (200 καταστήματα) που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το Φθινόπωρο και η οποία στοχεύει να εισαχθεί το συντομότερο στο ΧΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επένδυση, που θα υπερβεί τα 160 εκατομμύρια, (σ.σ.: ναι, ναι, για ευρώ μιλάμε) σε πρώτη φάση, μετέχει ομάδα επιχειρηματιών και τουλάχιστον ένα μεγάλο fund. Αντιγράφω την ανακοίνωσή του: «Kεντρικό ρόλο έχει το επιτελείο και τα στελέχη της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ – ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ. Οι άνθρωποι της εφημερίδας έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων. Συστηματικά παρακολουθούν και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας και τους σημαντικότερους επιχειρηματίες. Από το επιτελείο της εφημερίδας προήλθαν τα προηγούμενα χρόνια μεγάλες επενδύσεις στους τομείς των κατασκευών και του Real Estate, της Κλωστοϋφαντουργίας, της Υγείας και των μέσων ενημέρωσης. Πρόκειται για τις εταιρείες STABILTON AE, Πελοπία ΑΕ, Μακεδονικά Κλωστήρια ΑΕ, Κλωστήρια Κορίνθου ΑΕ, Tembo ΑΕ (Τηλεόραση), Planet ΑΕ (ραδιόφωνο) και τις εφημερίδες Επενδυτής, Sportive, Εξουσία κ.λπ.». 

- από τη στήλη Dark Room στο newmoney