ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Zυμώσεις στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ μετά την παραμονή Καφαράκη στη διεύθυνση


Φαίνεται πως η διοίκηση της ΕΡΤ σε ό,τι αφορά την εικόνα του κεντρικού δελτίου κατέληξε στο βασικό περίγραμμα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η πρώτη απόφαση αφορούσε την ..παραμονή και του Φώτη Καφαράκη στη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα της κρατικής τηλεόρασης, εξέλιξη που σηματοδότησε την έναρξη των ζυμώσεων για τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα.
Οπως σημειώνει το media. gr παρά τις εισηγήσεις για μετακίνηση της ώρας έναρξης του κεντρικού δελτίου, τελικώς επικράτησε η άποψη διατήρησής του στη ζώνη των 9, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό ορόσημο, το οποίο έχει ταυτίσει ο τηλεθεατής με την ΕΡΤ και, ως εκ τούτου, κρίθηκε πως δεν θα πρέπει να υπάρξουν περαιτέρω πειραματισμοί.
Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, καθώς οι συζητήσεις με τη Νίκη Λυμπεράκη δεν αφορούν το πόστο της κεντρικής anchor woman, αλλά μια εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή στη βραδινή ζώνη.