ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

H ΕΣΗΕΑ για τα γκαζάκια στον Γιάννη Πρετεντέρη


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση με γκαζάκια που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην οικία του Γιάννη Πρετεντέρη. Οπως αναφέρει σε.. ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ «οι ενέργειες αυτές αποτελούν πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Οι αρχές οφείλουν να βρουν και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες».
Με δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη καταδίκασε την επίθεση αναφέροντας: «Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην οικία του Γιάννη Πρετεντέρη. Η ελευθερία του λόγου και ο πλουραλισμός είναι θεμελιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας. Η επίθεση σε δημοσιογράφους είναι επίθεση των εχθρών της Δημοκρατίας στις παραπάνω αρχές και θέτει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι».
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, «καταδικάζει απερίφραστα για την επίθεση στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη.