ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ερωτας στα χρόνια του Μεγάλου Διαχωρισμού


Γράφω μυθιστόρημα για τον παράνομο έρωτα ενός εμβολιασμένου και μιας ανεμβολίαστης. Γνωρίστηκαν σε συναυλία του Χαρούλη πριν τον Μεγάλο Διαχωρισμό και ύστερα συναντιόντουσαν.. κρυφά στα ελάχιστα μικτά μπαράκια.
Μέχρι που το έμαθε η οικογένεια του εμβολιασμένου και απαίτησε να τη χωρίσει, αλλιώς θα τον αποκληρώσει. Δεν είναι της τάξεως μας, φώναξε η αδερφή του και τον έδιωξε από το σπίτι.
Ούτε όμως και η οικογένεια της ανεμβολίαστης είδε με καλό μάτι τον εμβολιασμένο. Ποιος ξέρει τι έχει στο αίμα του, της έλεγαν ξανά και ξανά. Και αν κάνετε παιδιά θα είναι άνθρωποι ή ερπετά; Σημείωναν με νόημα.
Οι δύο νέοι απομονώθηκαν, πουθενά δεν τους δεχόντουσαν. Στην αρχή δεν τους πείραζε γιατί ζούσαν τον έρωτά τους. Γρήγορα όμως ο στιγματισμός και η αποξένωση δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους. Ώσπου χώρισαν άσχημα.
Ο εμβολιασμένος ξαναγύρισε στην οικογένειά του και τώρα ζητά να εγκλειστούν όλοι οι ανεμβολίαστοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, μέσα από τις σελίδες του στο Facebook: «Περήφανος Εμβολιασμένος» και «Ανεμβολίαστοι δεν σας περιμένουμε. Σας ψάχνουμε».
Η ανεμβολίαστη, αν και πιστή χριστιανή, οργανώθηκε στους Autonome Antifa και παλεύει ενάντια στον βιοπολιτικό ολοκληρωτισμό που θέλει να επιβάλλει το κράτος της υγειονομικής έκτακτης ανάγκης.
Δημήτρης Τσίρκας (fb)