ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Kάτω από τον πήχυ


«Γαλάζιες» πηγές μού έλεγαν μετά το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, που προτείνει την παραπομπή του Νίκου Παππά με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, πως ο Ανδρέας.. Λοβέρδος όλο το προηγούμενο διάστημα είχε σηκώσει επικοινωνιακά πιο ψηλά τον πήχυ, ως δικηγόρος του Καλογρίτσα, και τελικά πέρασε από κάτω.
Γιατί το λένε αυτό; Δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι πως τον «κατηγορούν», καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλεγε παντού πως ο Καλογρίτσας είναι έτοιμος για βόμβες, οι οποίες ωστόσο δεν έσκασαν ποτέ. Για να λέμε, όμως, τα πράγματα με το όνομά τους, δεν τα έλεγε από το μυαλό του αυτά ο Ανδρέας. Ο ίδιος ο Καλογρίτσας είχε ξεκινήσει φορτσάτος και άφηνε υπονοούμενα για συγκλονιστικές αποκαλύψεις, τις οποίες ωστόσο δεν έκανε ποτέ. 
Μάλιστα, άνθρωποι που έζησαν την Προανακριτική από κοντά, μου λένε πως σημείο καμπής για τον Καλογρίτσα ήταν η αναβολή 15 ημερών που ζήτησε για να κάνει το εμβόλιο. Ενώ πριν ήταν πολύ επιθετικός, μετά το εμβόλιο γύρισε πολύ πιο ήπιος. Μάλλον θα είναι και αυτό μέσα στις πιθανές παρενέργειες.
Θεωρείο / Καθημερινή