ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

«Το Κόκκινο Ποτάμι» ξανά στο OPEN μέσα από τέσσερις τηλεταινίες


Το OPEN τιμά και φέτος τη μνήμη των αθώων Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα με το μεγάλο του αφιέρωμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου, θα προβάλει όλη την..ιστορία της επιτυχημένης σειράς που αγαπήθηκε φανατικά από το τηλεοπτικό κοινό, «Το Κόκκινο Ποτάμι», μέσα από τέσσερις ειδικά μονταρισμένες, συναρπαστικές τηλεταινίες, που έχουν προγραμματιστεί στις 17, 18, 19 & 20 Μαΐου, στις 21.00, στο OPEN. Ένα ιδιαίτερο Director’s Cut του Μανούσου Μανουσάκη που δίνει κινηματογραφική πνοή στη σειρά-σταθμό των τελευταίων χρόνων.
Ενάμιση χρόνο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, τα μηνύματα που προβάλλονται είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η συγκλονιστική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, διηγείται με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου και όλες τις θηριωδίες που υπέστησαν. Μέσα, όμως, από την ιστορία αγάπης του Μίλτου και της Ιφιγένειας αποδίδεται το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας.
Το OPEN δεν ξεχνά και αποτίει φόρο τιμής στα 353.000 αθώα θύματα, κρατώντας αναμμένο το κερί της μνήμης. Για τέσσερις συνεχόμενες βραδιές, Το Κόκκινο Ποτάμι θα ξετυλίξει για μια ακόμα φορά την πλοκή του, ταξιδεύοντάς μας πίσω στον χρόνο και στην πολύπαθη Ιστορία μας.