ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ο Πορτοσάλτε εγκαλεί Αδωνι


Μπορεί να διατηρούν φιλικές σχέσεις όπως έχουν παραδεχθεί και οι δυο, με τον φωτογραφικό φακό να την έχει αποτυπώσει (τη φιλική σχέση), ωστόσο ο Αρης Πορτοσάλτε στη σημερινή πρωινή εκπομπή.. του ΣΚΑΙ εγκαλεί τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη διότι στη χθεσινή του τοποθέτηση για τη φαρμακευτική κάνναβη εκθείασε παραπάνω από όσο έπρεπε τον πρώην σύμβουλο του Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα. Ο Πορτοσάλτε ανέφερε ότι θα έπρεπε να τα ξεχωρίσει (ο υπουργός) τα πράγματα, διότι, λέει, δεν μπορείς να κάνεις ύμνους σε κάποιον που έλεγε ότι η καριέρα είναι χολέρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν αρκούντως ξεκάθαρος»!
Νωρίτερα ο δημοσιογράφος για το ίδιο θέμα είχε πει: «Όταν είσαι αντιπολίτευση λες ό,τι θέλεις, για λόγους ψηφοθηρικούς… Διότι η δεξιά πελατεία ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα. Οι δεξιοί νομίζουν ότι θα κάνουν μπάφο όλοι οι Έλληνες».
- από το enimerosi24