ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

«Η φωνή που μας ενώνει» φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Χατζή


H εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» της «Φωνής της Ελλάδας», του παγκόσμιου ραδιοφώνου της ΕΡΤ, φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Χατζή, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Αφορμή.. ο δίσκος του που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον τίτλο: «Nur die Liebe».
Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, για τον πατέρα του, τον σπουδαίο δημιουργό Κώστα Χατζή, αλλά και για την απόφασή του να φύγει από την πατρίδα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία.
Στην εκπομπή θα μεταδοθούν ανέκδοτα τραγούδια, αλλά και τραγούδια που ερμηνεύει ο καλλιτέχνης ειδικά για τη «Φωνή της Ελλάδας» και για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.
Επίσης, ο ποιητής και στιχουργός Δήμος Βαλσάμης, από το Λονδίνο, μιλάει για τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Χατζή και τον κοινό τους δίσκο, με τον τίτλο «Χαμηλόφωνες μπαλάντες».
Κατά τη διάρκεια της δίωρης εκπομπής θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, που θα ακούσουν όσοι μείνουν συντονισμένοι με τη «Φωνή της Ελλάδας».
Επιμέλεια-Παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη
Μετάδοση: Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 16:00-18:00 ώρα Ελλάδας
και σε επανάληψη Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, 03:00-05:00 ώρα Ελλάδας