ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λουκόπουλος - Το «αντίο» της ΕΣΠΗΤ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, αγαπημένου συναδέλφου και μέλους της, Μιχάλη Λουκόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή..
Γεννήθηκε στο Ξεροπήγαδο Ναυπακτίας. Με ακαδημαϊκές ανώτατες σπουδές στο Illinois University στο Σικάγο, εργάστηκε επί σειρά ετών στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο μέσα από διάφορα έντυπα «Αυριανή», «Νίκη, «Εξόρμηση». Από το 1989 εργαζόταν στη Γενική Γραμματεία Τύπου (νυν Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης κ Επικοινωνίας ) σε διάφορες θέσεις και θέσεις ευθύνης - ήταν Προϊστάμενος του τμήματος Γραφείων Τύπου Εσωτερικού, Προϊστάμενος Ξένου Τύπου - με επαγγελματική ευσυνειδησία και ακεραιότητα. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε την δημοσιογραφία από τη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Ενημέρωσης της ΓΓΕΕ.
Η συνέπεια, οι αρχές και το ήθος του ήταν υποδειγματικά, σε όποια θέση κι αν βρέθηκε, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η προσφορά του στη συνδικαλιστική δράση και τη συναδελφική αλληλεγγύη.
Ήταν αγαπητός και άξιος συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη φιλία όλων μας ενώ ξεχώριζε για την ευγενική φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους του, τους συναδέλφους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη, ακεραιότητα και σεβασμό την ελληνική δημοσιογραφία.
Η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Λουκόπουλου θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.