ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Γιώργο Χουλιάρα


«Έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο συνάδελφος Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος έδινε τους τελευταίους μήνες μια άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιώργος Χουλιάρας γεννήθηκε στη Γουριά Αιτωλοακαρνανίας το 1954. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Μόσχας Μ.Β.Λομονοσόφ από το οποίο είχε πτυχίο και μάστερ ενώ τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1982 στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης». Το 1989 υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας, που δημιούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM». Το 1991 εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» και εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα για μία δεκαετία, μέχρι να αναλάβει διευθυντική θέση στην ΕΡΤ, την οποία υπηρέτησε επί χρόνια. Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA». Ανέλαβε στη συνέχεια τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» στην Κύπρο, με σημαντική επιτυχία, πριν αναλάβει την ευθύνη του σταθμού «SIGMA» της Κύπρου.
Ο Γιώργος Χουλιάρας άφησε έντονο το αποτύπωμά του, όπου και εάν εργάστηκε. Οι παρεμβάσεις του, οι ιδέες και οι προτάσεις του επηρέασαν το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου, στην οποία είχε μια μακρόχρονη παρουσία.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον διακεκριμένο συνάδελφο και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του.