ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Δυο γυναίκες δημοσιογράφοι στη short list για τη θέση Πέτσα

Στο επιτελείο του πρωθυπουργού αποφασίστηκε η αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, στον ανασχηματισμό που προγραμματίζεται για τη νέα χρονιά και όχι νωρίτερα, από γυναίκα δημοσιογράφο.
Ωστόσο, η επιλογή προσώπου αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση καθώς δεν έχουν την ίδια προτίμηση όλα.. τα κέντρα επιρροής στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην short list πέρασαν δύο δημοσιογράφοι με τηλεοπτική παρουσία, η μία κεντροαριστερών καταβολών και η άλλη δεξιότερα.
Καθεμία όμως έχει διαφορετικούς υποστηρικτές στο περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη κι αυτό μπορεί να στοίχισε ήδη και στις δύο το πολιτικό τους μέλλον - για την ώρα τουλάχιστον.
Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν τους λείπουν οι δημοσιογράφοι. Επειδή, όμως, η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι νευραλγική δύσκολα θα αναλάβει καθήκοντα πρόσωπο στο οποίο δεν συμφωνούν και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου (ανιψιός του) Γρ. Δημητριάδης και ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης. Κάπου εκεί σκάλωσαν...
- από ρεπορτάζ στο tvxs