ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Το τσουρέκι, το Instagram και ένας πρωθυπουργός

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να λειτουργεί ως τουρίστας. Ακόμα και όταν επισκέπτεται τη ρημαγμένη από τον covid-19 Θεσσαλονίκη.
Τι κι αν οι νεκροί είναι 100 κάθε ημέρα με δεκάδες από αυτούς στη συμπρωτεύουσα;
Τι κι αν τα νοσοκομεία εκεί.. βρίσκονται σε τραγική κατάσταση;
Τι κι αν δεν υπάρχουν ΜΕΘ εδώ και πολλές ημέρες;
Τι κι αν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται στα όριά τους;
Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσει τους διορισμένους διοικητές των νοσοκομείων για να του πουν πόσο καλά πάμε και να χαιρετηθούν με τους αγκώνες, πέρασε να πάρει κι ένα τσουρέκι Τερκενλή. Όπως κάνουν όλοι οι happy travellers όταν πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη.
Δεν έστειλε κάποιον να του αγοράσει. Οχι. Πήγε ο ίδιος για να το ανεβάσει, μετά, ως story στο Instagram! Την ημέρα εκείνη που κάθε 20 λεπτά της ώρας πέθαινε κι ένας άνθρωπος στην Ελλάδα.
Μούγκα τα ΜΜΕ. Τσιμουδιά τα κανάλια. Το σκέφτεστε να ανέβαζε στόρι ο κ. Τσίπρας πώς θα τον κατακρεουργούσαν; Και δικαίως, θα έλεγα.
«Ίσως ο πρωθυπουργός να πήρε και πακέτο για την Αθήνα, καθώς η σύζυγός του έχει αδυναμία στο τσουρέκι με σοκολάτα» έγραψε ένα τοπικό ΜΜΕ στο αντικειμενικό του ρεπορτάζ.
Καταλάβατε;
Δ. Κανελλόπουλος / efsyn