ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Βρίζοντας τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Για τον Κωνσταντίνο Λαβίθη, τον Βασίλη Κουφόπουλο, τα παιδιά των αθλητικών σταθμών που ανοίγουν τα μικρόφωνα στους ακροατές τους –γενικά για όσους κάνουν «διαδραστικό» ραδιόφωνο, συχνά τα βράδια εξελίσσονται σε «νυχτοκάματα τρόμου». Δεν ξέρουν τι περίεργο μπορεί να τους προκύψει, ποιος προβληματικός ενδέχεται να βγει στον αέρα και να πει την..επικίνδυνη παρόλα του, ακόμα και να τους βρίσει. Αυτό που έγινε, δηλαδή, με τον Κωνσταντίνο Λαβίθη σε εκπομπή της περασμένης εβδομάδας, στον Real, όταν ένας τύπος –έξαλλος με όλα και με όλους– τον πολυβολούσε με χαρακτηρισμούς και αγανάκτηση: «Πες μου τι ψηφίζεις;», «Είσαι κότα», «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;», «Κάνεις προπαγάνδα», «Γιαγκούλα» κ.λπ.
Τα έβαλε ακόμα και με την τηλεφωνήτρια που έπαιρνε τις κλήσεις και τις έδινε στον «αέρα». Ήταν η Φράνσις Παράσχη εκείνη που τον ενόχλησε, άγνωστο πώς και γιατί. Ο Λαβίθης, έκπληκτος όχι τόσο για την επίθεση σε βάρος του, αλλά για τα βέλη κατά της τηλεφωνήτριας, την υπερασπίστηκε και υπέμεινε (με στωικότητα που δεν την πιστεύεις) το μένος και τους χαρακτηρισμούς εναντίον του. Προφανώς, μετά από τις νύχτες τόσων χρόνων έχει αναπτύξει δυνατούς μηχανισμούς άμυνας για να αντέξει τύπους που βγαίνουν στον «αέρα» βρίζοντας τον ραδιοφωνικό παραγωγό.
- από το Harddog