ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον Νότη Σφακιανάκη

Τι λέει το γραφείο του Αλ. Κούγια για τη σύλληψη του τραγουδιστή

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη, προχώρησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.
Ο Νότης Σφακιανάκης, ζήτησε.. και έλαβε προθεσμία, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών και θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου. 
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του τραγουδιστή. Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται:
«Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Νότης Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.
Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.
Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη.» 


\\