ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ η Δούκισσα Νομικού

Ενδιαφέρον από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς υπάρχει για τον Νίκο Μουτσινά, ο πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής είναι μια σίγουρη λύση για έναν τηλεοπτικό σταθμό ώστε να μπορεί να χτίσει μια δυνατή μεσημεριανή ζώνη και να δίνει καλό lead-in στην απογευματινή.
***
Το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά,.. σύμφωνα με το enimerosi24,ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΙ και σε αυτήν τη διαδικασία ο παρουσιαστής “έχει το πάνω χέρι”, αφού σύμφωνα με φήμες ήδη έχουν αρχίσει οι προσεγγίσεις από άλλα κανάλια.
***
Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέονη Δούκισσα Νομικού. Σε ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται: Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η πολυτάλαντη Δούκισσα, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία. Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.
***
Με ακόμα μεγαλύτερη δόση ριάλιτι αναμένεται να βγει ο Alpha στον β’ μισό της σεζόν, αφού το πείραμα με το «Bachelor» και τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» απέδωσε καρπούς. Έτσι, στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν ένα νέο ριάλιτι σχέσεων, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φλεβάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea πρόκειται για ακόμη ένα ριάλιτι εγκλεισμού, με ζευγάρια να μένουν όλα μαζί σε ένα σπίτι και να περνούν από δοκιμασίες, τεστάροντας όχι μόνο τις αντοχές αλλά και την σχέση τους.