ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

H Ντέπυ Γκολεμά στον όμιλο των «Παραπολιτικών»

 Συνεργασία με τον όμιλο των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη, ξεκινά η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά. Συγκεκριμένα επιστρέφει με τη στήλη «Μέχρι κεραίας» κάθε Σάββατο, μέσα από τις σελίδες του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα ακούμε την Ντέπυ Γκολεμά και από τη συχνότητα του ραδιοφώνου των «Παραπολιτικών». Επίσης θα έχει..

παρουσία και στα διαδικτυακά μέσα του oμίλου.
***
Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού αλλά και το EuroCup, η άλλη σπουδαία μπασκετική διοργάνωση με τον Προμηθέα Πάτρας, κάνουν τζάμπολ για τη φετινή σεζόν και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί για να μεταφέρουν αποκλειστικά στους συνδρομητές τους συναρπαστικό θέαμα.
***
Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1, οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάνουν «» στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης». Μιλούν για την πατρότητα, με τον Χρήστο Λούλη να παραδέχεται ότι αναπολεί τις πρώτες μέρες μ’ ένα μωρό στο σπίτι και τον νέο μπαμπά Μπουρδούμη να μιλάει για την αλλαγή που ήρθε στη ζωή του, όταν απέκτησε παιδί. Κάπου ανάμεσα στη συζήτηση, παίζουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων για γονείς και οι απαντήσεις που δίνουν αναμένεται να ξαφνιάσουν.
**

Kυκλοφορεί η 12η έκδοση του SAVOIR VIVRE του ΧρήστουΖαμπούνη.Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στον εκδοτικό οίκο ΦΕΡΕΝΙΚΗ, Σπευσίππου 26-28, Κολωνάκι, Αθήνα καθώς και στα κεντρικά βιβλιοπωλεία.
 

 

 

***
Η βραβευμένη εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο επιστρέφει, για μία ακόμα σεζόν στην τηλεοπτική στέγη της COSMOTE TV, με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Αγγλοκρατία στην Κύπρο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 28/9 στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD. Η «Μηχανή του Χρόνου» θα κάνει και φέτος αναδρομή στο παρελθόν, φωτίζοντας άγνωστα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό και σημάδεψαν τις ζωές των ανθρώπων.
***
Πρεμιέρα για το JOKER με τον Αλέξη Γεωργούλη σήμερα στις 17:50 στο Open. Έχει σασπένς, ανατροπές, ερωτήσεις που μας βάζουν δύσκολα, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 30.000 € σε ένα μόλις παιχνίδι.Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Σήμερα στην πρεμιέρα θα περιμένει και τον ίδιο τον Αλέξη μια υπέροχη έκπληξη!