ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πανδαισία ντέρμπι

Οι κορυφαίες ομάδες της Premier League και τα ντέρμπι της Serie A και της Ligue 1 παίζουν αυτή την εβδομάδα στη θύρα σου….ασφαλώς στα Novasports! Τα club της Premier League συνεχίζουν τις «μάχες» για την κατάκτηση του Carabao Cup (League Cup) Αγγλίας και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να.. απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά (29/9-1/10) τα ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι, Λίβερπουλ – Άρσεναλ και τις αναμετρήσεις Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16».
Την ίδια στιγμή η Serie A και αφού ολοκληρωθεί πρώτα την Τετάρτη 30/9 η 1η αγωνιστική με τις «μάχες» της Ίντερ, της Ουντινέζε και το ντέρμπι Λάτσιο – Αταλάντα, ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική με τα μεγάλα ντέρμπι Γιουβέντους – Νάπολι (4/10, 21:45) και Λάτσιο – Ίντερ (4/10, 16:00).
Παράλληλα, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την Παρασκευή 2/10 έως και την Κυριακή 4/10 συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα γήπεδα της Γαλλίας με τη Ligue 1 και το ντέρμπι Λιόν – Μαρσέιγ (4/10, 22:00) αλλά και τη Ligue 2, της Αγγλίας με EFL Championship, της Ολλανδίας με Eredivisie και Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ αλλά και της Αμερικής με το MLS.