ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πανηγυρίζουν στο Mega

To Mega πανηγυρίζει γιατί «η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών ενισχύεται καθημερινα» ενώ υπάρχει «διπλασιασμός των μεριδίων τηλεθέασης το τελευταίο τρίμηνο». Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:
"Η πορεία των δελτίων ειδήσεων του MEGA στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι όλο και περισσότεροι τηλεθεατές μέρα..

με τη μέρα επιλέγουν τα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ για την ενημέρωσή τους.
Το τελευταίο τρίμηνο (Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) η καμπύλη τηλεθέασης τόσο του κεντρικού όσο και του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του MEGA είναι μόνο ανοδική με αξιοσημείωτη αύξηση ποσοστών στο δυναμικό κοινό 18-54 της τάξεως του 95%. Ειδικά τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα με έντονη επικαιρότητα λόγω των Ελληνοτουρκικών θεμάτων και της πορείας του κορωνοϊού στη χώρα μας αλλά και σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού για τα δελτία ειδήσεων των σταθμών, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά του (Ιούνιος : 5,6% - Σεπτέμβριος : 10,8%).
Με άξονα το μαχητικό ρεπορτάζ, τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις, τις ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς, η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με αξιοπιστία και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο".