ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η Τατιάνα στην πρωινή ζώνη του Μega με... ανάλαφρη ενημερωτική εκπομπή


Τελικά έπιασαν τόπο οι εισηγήσεις στελεχών του Mega (έφτασαν εως τον Βαγγέλη Μαρινάκη) που υποστήριζαν ότι πρέπει να μειωθεί δραστικά η πρωινή ζώνη του καναλιού με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη. Και λέμε ότι οι εισηγήσεις (τίνος άραγε;) έπιασαν τοπο γιατί η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα μειωθεί σε διάρκεια. Κι αυτό για να χωρέσει και η.. Τατιάνα Στεφανίδου στο δίωρο 08:00 - 10:00. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο OPEN, η διαπραγμάτευση της Τατιάνας Στεφανίδου με το Mega διήρκησε τρεις μήνες και η τηλεπαρουσιάστρια θα βρεθεί με εκπομπή στο κανάλι που απασχολείται και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος.
Η Στεφανίδου έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο αναλαμβάνοντας το δίωρο 08:00 – 10:00, με ένα... ανάλαφρο, ενημερωτικό magazino.
Η Τατιάνα θα αποτελεί το lead in της Δανάης Μπάρκα η οποία θα ξεκινά στις 10:00, ενώ η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» θα μειωθεί σε διάρκεια, ξεκινώντας στις 05:30 και ρίχνοντας τίτλους τέλους στις 8:00.