ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο παραμορφωτικός καθρέφτης τών ΜΜΕ και ο μαθητής από το Πέραμα


Με τη νέα γενιά ανασαίνουμε αισιοδοξία για το μέλλον. Τουλάχιστον με ένα κομμάτι της νέας γενιάς, σαν και αυτό που αντιπροσώπευε ο νεαρός μαθητής από το Πέραμα που έβγαλε ο Αντένα στο βραδινό δελτίο της Παρασκευής για να μιλήσει σχετικά με τις καταλήψεις στα σχολεία. Νέος με δομημένη σκέψη, ορθό λόγο, σωστά ελληνικά, απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις τού Νίκου Χατζηνικολάου· ο οποίος.. δεν του χαρίστηκε, τον αντιμετώπισε ως ισότιμο συνομιλητή και εκείνος ανταποκρίθηκε.
Μάθαμε ακούγοντάς τον, ότι οι καταλήψεις δεν γίνονται ούτε για εναντίωση στη μάσκα ούτε για τα... ραφάλ, όπως ο παραμορφωτικός καθρέφτης ενός κομματιού των ΜΜΕ θέλει να παρουσιάζει. Το όνομά του Ξάνθος Γερμανάκος, «σημειώστε το, σύντομα θα απασχολήσει τα media κι όχι μόνο», όπως έγραψε το μπλογκ nonews-news (δείτε εδώ το σχόλιο).
Βέβαια νέα γενιά αποτελεί ο Ξάνθος, νέα γενιά και ο τύπος του Μπιγκ Μπράδερ που σκέφτηκε, και δήλωσε, ότι λύση στην «εμπλοκή» τού σεξουαλικού του «πακέτου» –αν δεν βρει να το αδειάσει!– είναι ο βιασμός γυναικών. Το δεύτερο κομμάτι είναι αυτό που ένα μέρος του μιντιακού συστήματος αναζητά, βρίσκει και αναδεικνύει στα διάφορα ριάλιτι. Στο πρώτο, η ευκαιρία που του δίνει είναι μερικών λεπτών, αραιά και πού. Αλλά προλαβαίνει να κερδίζει εντυπώσεις και εκτίμηση. 
- από το harddog