ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γιατί ο Δ. Κανελλόπουλος «έθαψε» τους Scorpions

Πολύ αυστηρή - σκληρή κριτική ασκεί ο Δ. Κανελλόπουλος στους Scorpions με αφορμή τη (αστεία, όπως την χαρακτηρίζει) συναυλία τους, στο Καλλιμάρμαρο.
Ο δημοσιογράφος δείχνει να είναι πολύ στενοχωρημένος και δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ένα «συγκρότημα-καρικατούρα» (όπως το αποκαλεί) γέμισε ένα σταδιο που χωράει 45.000 κόσμο την στιγμή που στο εξωτερικό πάνε για να τους δουν..
10 με 12 χιλιάδες το πολύ.
Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την κριτική του Δ. Κανελλόπουλου στο e-tetradio και για το... «κουκλοθέατρο των Scorpions» και για τα οργανωτικά της συναυλίας («μπάτε σκύλοι αλέστε, ούτε εισιτήρια, ούτε θέσεις, ούτε άνθρωποι της παραγωγής να βοηθούν, ένας κανονικός αχταρμάς»), αλλά είναι εντυπωσιακό -σχεδόν ανεξήγητο- να τον στενοχωρεί τόσο πολύ το γεγονός ότι οι Scorpions γέμισαν το Παναθηναϊκό Στάδιο («το γεγονός πως είχε τόσο πολύ κόσμο είναι λυπηρό. Το γεγονός, δε, πως είχε πάρα πολλούς πιτσιρικάδες είναι ακόμα πιο λυπηρό»).
Παραθέτουμε και ένα απόσπασμα από την κριτική του:
Το live δεν χωράει σχολιασμό, μιλάμε για ένα φαιδρό πια συγκρότημα, θέατρο σκιών, μία συναυλία γεμάτη κλισέ, ευκολίες και... «ελληνικά« χιτ του καλοκαιριού. Το τέλειο ροκ άλλοθι γα ένα κοινό του τύπου «ο καλός μύλος τα αλέθει όλα» και φτάνω σήμερα στο γραφείο καμαρώνοντας ότι «ήταν γαμάτα χθες στους Scorpions, χάσατε». Αφήστε δε τις κιθάρες στον αέρα, οι άντρες όλοι είχαν από μία κιθάρα να παίζουν κάνοντας την απαραίτητη αγριεμένη γκριμάτσα στο πρόσωπο και οι γυναίκες τους δίπλα να καμαρώνουν για τον ροκά που παντρεύτηκαν (μωρέ)...