ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πως οι καναλάρχες διέλυσαν τον «αρραβώνα» Βρυώνη - Μελισσανίδη

Συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγεται ότι επιχείρησε να συνάψει ο Φίλιππος Βρυώνης, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του ΕΣΡ που στις 27 Ιουνίου απέρριψε το φάκελο της υποψηφιότητας για πανελλαδική άδεια στην εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ»… Αλλά οι αντιδράσεις των υπολοίπων ιδιοκτητών ήταν τόσο ισχυρές που..
μπλόκαραν κάθε εξέλιξη, πριν προλάβει να ευδοκιμήσει οτιδήποτε! Έτσι απο τη μια πλευρά ο Φίλιππος Βρυώνης δεν το βάζει κάτω και επιμένει να διεκδικεί μια απο τις 7 τηλεοπτικές άδειες και από την άλλη οι παραδοσιακοί καναλάρχες (Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Κυριακού, Κοντομηνάς) που δεν αφήνουν να εισχωρήσει ούτε ίχνος νέου παίκτη στην αγορά!
Οχι τον Βρυώνη δεν θέλουν στα πόδια τους για να διατηρήσουν κλειστό το «επάγγελμα», θα προτιμούσαν, εκτός διαδικασίας και τον Σαββίδη με το «Epsilon»! Ο τελευταίος όμως αποδεικνύεται – μέχρι αυτήν την ώρα τουλάχιστον, πολύ σκληρός για να πεθάνει!
Ως εκ τούτου δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν να προχωρήσει ο «αρραβώνας» Βρυώνη – Μελισσανίδη, αφού εκτός όλων των άλλων οι περισσότεροι καναλάρχες έχουν και άλλους λόγους (ο καθένας διαφορετικούς) για να μην επιτρέψουν στον «τίγρη» να μπει στα χωράφια τους!
Κατά συνέπεια το μόνο που απομένει στην εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς ωστόσο να έχει ελπίδες για ανατροπή της απόφασης! Μοιραία λοιπόν το μόνο ρεαλιστικό σενάριο μπροστά της είναι η δικτύωση με κανάλια της περιφέρειας για να εκπέμπει πανελλαδικά το πρόγραμμα που θα μεταδίδει από τα τοπικά κανάλια που διαθέτει στην Αττική.
- από το enimerosi24