ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κάτω τα χέρια από τον Αδωνι Γεωργιάδη

Ελα μωρέ, τι ξέρει τώρα ο εισαγγελέας για το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν γράφει πως «...σχεδίασαν, οργάνωσαν και μεθόδευσαν από κοινού και μάλιστα μεταχειριζόμενοι ιδιαίτερα τεχνάσματα προκειμένου να διευκολυνθούν κατά την τέλεση της αξιόποινης πράξης της κακουργηματικής απιστίας...».
Σημασία έχει τι λέει ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης που μας ζητάει να..
«σταθούμε στο πλάι των αδίκως απολυθέντων υπαλλήλων του Κεελπνο, οι οποίοι έχασαν την δουλειά τους λόγω του μίσους Πολάκη». 
Σιγά να μην προσλήφθηκαν παρανόμως τα 22 άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ όπως επιμένει ο εισαγγελέας σε μία εισαγγελική πρόταση 83 σελίδων. Και τι έγινε δηλαδή που οι περισσότεροι από αυτούς τους 22 διατέθηκαν ως υπεράριθμοι στο γραφείο του τότε υπουργού Υγείας; Ναι, ναι, το βρήκατε, στο γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη όντως, αλήθεια πώς το σκεφτήκατε;
Στεκόμαστε και στο πλευρό και του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή που κάνει λόγο για πολιτική δίωξη (άλα του ο εισαγγελέας, έγινε και όργανο του κράτους).  «Είμαι ο πρώτος Πρόεδρος Εργαζομένων στην Ελλάδα που απολύεται με εντολή Υπουργού και μάλιστα της Αριστεράς. Τιμή μου!» γράφει στο Twitter.
Μαζί τους κι εμείς. Ολοι στον αγώνα. Οχι στην πολιτική δίωξη του κ. Πουλή (ποιος είναι αυτός;).

Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)