ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ευχαριστώ τον κ. Βαρδινογιάννη για την εμπιστοσύνη του

Ζαχαρέα: το πείραμα της συγκατοίκησης με τον Alpha και η εκτίμηση στον Παπαδρόσο

Δούλεψα σκληρά, δεν εμφανίστηκα από το πουθενά... Αυτό λέει η διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού STAR, Μάρα Ζαχαρέα σε δισέλιδη  συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη. Σχετικά με την πρόταση για τη διεύθυνση ειδήσεων..
ήρθε, όπως λέει, πολύ νωρίτερα από όσο το είχε φανταστεί. «Ηταν τιμή και ευθύνη για μένα να είμαι η πρώτη γυναίκα διευθύντρια ειδήσεων στην ιδιωτική τηλεόραση και με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βαρδινογιάννη και τον κ. Κυριακόπουλο για την εμπιστοσύνη τους» αναφέρει η Ζαχαρέα ενώ αναφορικά με τη συμπόρευση και τη συγκατοίκηση με τον Alpha επισημαίνει: 
«Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα, που θα λειτουργήσει θετικά και για τους δύο σταθμούς. Εχω πολλούς φίλους στο συγκεκριμένο κανάλι και εκτιμώ τον κ. Παπαδρόσο. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο διευθύνσεις θα συνεχίσουν να εργάζονται με την αυτοτέλειά τους, όπως τώρα. Εννοείται πως σε θέματα κοινής λήψης μπορεί να υπάρξει διευκόλυνση, όπως όμως συμβαίνει και τώρα».