ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου με τον Sport24

Το Sport24.gr μαζί με τον Sport24 Radio 103,3, ως χορηγοί επικοινωνίας στο 55ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ανοίγουν πανιά στις 20 Ιουλίου. Το
μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας μαζί με τον κορυφαίο αθλητικό σταθμό Sport24 Radio103,3, από την Παρασκευή 20 Ιουλίου έως την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα καλύψουν το ιστορικό Ράλλυ Αιγαίου και..
θα μεταδίδουν καθημερινά νέα και ειδήσεις από ό,τι συμβαίνει on board.
Τα σκάφη που θα συμμετέχουν στο 55ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.), θα ακολουθήσουν μια διαδρομή συνολικά 350 ναυτικών μιλίων (Φάληρο-Αμοργός-Λειψοί-Πάρος-Σούνιο).
Aυτή τη χρονιά, το Ράλλυ Αιγαίου μεταφέρει ένα ξεχωριστό και σημαντικό μήνυμα: «Να σώσουμε τις θάλασσες». Σε κάθε ένα από τα νησιά που θα επισκεφθεί η διοργάνωση θα βρίσκεται στέλεχος της HELMEPA προκειμένου, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τα πληρώματα, να πραγματοποιήσουν καθαρισμό των ακτών και διανομή ενημερωτικού υλικού.
Παρακολουθείστε την εξέλιξη του 55 ο Ράλλυ Αιγαίου στο Sport24.gr και στον Sport24 Radio 103,3.