ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Ρωτήστε και τον Μαρινάκη...

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega είχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά το τέλος της προθεσμίας για την υποβολή φακέλων όσων θέλουν να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια.
Ο μεγαλομέτοχος του σταθμού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισαν να μην κατέβουν στον διαγωνισμό, προτάσσοντας το γεγονός ότι το..
ΕΣΡ δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή που του απηύθυναν, και με την οποία ζητούσαν να μάθουν:
* Πρώτον, αν η Ανεξάρτητη Αρχή θεωρούσε αποδεκτό να αφομοιώσει την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτρια σήμερα του καναλιού), η εταιρεία η οποία θα διεκδικούσε και θα κέρδιζε την τηλεοπτική άδεια, για λογαριασμό της.
* Δεύτερον, αν η Ανεξάρτητη Αρχή διασφάλιζε την εκπομπή προγράμματος από το Mega τους επόμενους μήνες (έως ότου συγχωνευτούν οι δύο εταιρείες) ή θα έριχνε «μαύρο» στην οθόνη στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως προβλέπει ο νόμος.
Ο Γ. Βαρδινογιάννης σημείωσε ότι χωρίς τις δύο αυτές διασφαλίσεις δεν ήταν δυνατόν να κατέβουν στον διαγωνισμό με τον Β. Μαρινάκη.
Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε γνωστό ότι μόνον 6 επιχειρηματίες κατέθεσαν φακέλους για τις άδειες, οπότε μένει μία αδιάθετη. Στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα να διεκδικηθεί η έβδομη άδεια, δεν δεσμεύτηκε, αλλά και δεν έδειξε να το αποκλείει εντελώς. Είπε ότι θα κάνει ένα νέο γύρο συζητήσεων, για να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα, και προέτρεψε τους εργαζόμενους να επιδιώξουν να συζητήσουν το θέμα και με τον άλλο μέτοχο (τον Βαγγέλη Μαρινάκη). Του απάντησαν ότι το έχουν επιχειρήσει, αλλά δεν έχει καταστεί δυνατό έως σήμερα να κλείσουν ραντεβού, και τους πρότεινε να το κάνουν ξανά.
Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους, στα γραφεία του σταθμού, ώστε να συντονίσουν τα βήματά τους από εδώ και πέρα.
- πηγή: aixmi.gr