ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δ. Καμπουράκης: Ασε, να μη μιλήσω καλύτερα...

Οι μέτοχοι του MEGA έβγαλαν την ουρά τους απέξω… Ημουνα μέσα και τα έζησα

Η απόφαση να μην κατατεθεί φάκελος για τηλεοπτική άδεια, ήταν η ληξιαρχική πράξη θανάτου του Mega. Σας εξομολογούμαι ότι προσωπικά το περίμενα, μάρτυρες μου οι δεκάδες συνάδελφοι και φίλοι που επί δυο χρόνια με ρωτούσαν επισταμένως ‘’τι θα γίνει με το Mega;’’ και τους απαντούσα μονότονα μ’ ένα απλό ‘’τίποτα’’. Δεν παριστάνω τον προφήτη..
ούτε είχα κάποια inside πληροφόρηση, απλώς είχα ψυχανεμιστεί τις μύχιες διαθέσεις όσων είχαν το κουμάντο του μαγαζιού κι όσων κινούσαν τα νήματα. Αυτά έγραψε (στο marketnews) για τις εξελίξεις στο Mega ο Δημήτρης Καμπουράκης που εμφανιζόμενος στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που έβγαλαν στον αέρα οι εργαζόμενοι, είπε πως όλοι ήθελαν να μπει λουκέτο στον σταθμό, για αυτό και ο ίδιος πίστευε εξαρχής ότι θα κλείσει.
«Εξαρχής πίστευα ότι το κανάλι θα κλείσει. Όλοι ήθελαν να κλείσει το Mega, από την κυβέρνηση έως τους μετόχους. Να είμαστε ρεαλιστές. Η κυβέρνηση έφτιαξε περιβάλλον, οι μέτοχοι έβγαλαν την ουρά τους απέξω…άσε να μη μιλήσω καλύτερα. Γιατί ήμουνα μέσα και τα έζησα. Από το 2010 κα μετά ο εχθρός ήταν το Mega», τόνισε χατρακτηριστικά.
Ο επί χρόνια παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του σταθμού δεσμεύτηκε ότι αύριο θα βρίσκεται στο στούντιο.