ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Δεν θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια ο Μαρινάκης

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στον προσεχή διαγωνισμό, αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του επιχειρηματία. Μπορεί την προηγούμενη φορά να είχε κατέβει και μάλιστα δυναμικά διεκδικώντας και κερδίζοντας μια από τις τέσσερις άδειες, οι συνθήκες όμως και κυρίως τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο να χτίσει από μηδενική βάση..
ένα νέο τηλεοπτικό σταθμό, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά ασύμφορο και κοστοβόρο. Κι αυτό γιατί σε ένα περιβάλλον με επτά τηλεοπτικούς σταθμούς, αναπόφευκτα τη μερίδα του λέοντος (στη διαφημιστική πίτα) θα καρπώνονται οι υπάρχοντες σταθμοί.
Με άλλα λόγια μια επένδυση στην τηλεόραση από μηδενική βάση για να αποσβέσει το κόστος της με τα σημερινά δεδομένα θα χρειαστεί αρκετά χρόνια… Ως εκ τούτου το επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφάσισε να μην μπει καν στη διαδικασία, απορρίπτοντας κάθε ιδέα για συμμετοχή στο διαγωνισμό.
- από το enimerosi24