ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Έως την Πέμπτη το μεσημέρι η υποβολή φακέλων στο ΕΣΡ...

Τέλος εκπομπής, εως το τέλος Φεβρουαρίου, για όποιο κανάλι δεν καταθέσει αίτηση για τηλεοπτική άδεια

Τελευταία ημέρα αύριο, Πέμπτη, για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Η διαδικασία «κλείνει» αύριο στις 15:00 και όπως ενημέρωσε το ΕΣΡ, αυτή τη φορά δεν θα γίνουν ανεκτές καθυστερήσεις.
Τους φακέλους θα υποδέχονται επτά ομάδες συνεργατών του ΕΣΡ, κάθε μία από τις.. οποίες θα απαρτίζεται και από έναν νομικό και από έναν οικονομολόγο. Η παραλαβή των φακέλων θα γίνεται παρουσία των εκπροσώπων κάθε καναλιού.
Πλήρης ενημέρωση για το πόσοι και ποιοι έχουν καταθέσει φακέλους υποψηφιοτήτων θα υπάρξει αύριο γύρω στις 17:30, μετά το πέρας της Ολομέλειας του ΕΣΡ.
Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν, ο έλεγχος και η διαδικασία των ενστάσεων μπορεί να διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες.
Σημειώνεται πως θεωρητικά έως το τέλος Φεβρουαρίου τελειώνει η δυνατότητα εκπομπής για ένα κανάλι, που δεν θα καταθέσει αίτηση.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει από μεθαύριο, Παρασκευή, έως την Τρίτη.

Χρήστος Ξανθάκης (newpost.gr)