ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΑΪ: φεύγει ο Αλαφούζος, έρχεται ο Μαρινάκης

Τι γράφει η εφημερίδα Sportime

Φουντώνει η φημολογία που θέλει τον επιχειρηματία και μιντιάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη να μπαίνει στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Προς επίρρωσιν των φημών έρχεται και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportime, υπό τον τίτλο «ΣΚΑΪ βόμβα». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως μετά τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος απεμπλέκεται και από τον τηλεοπτικό σταθμό του. Οπως γράφει η Sportime ο Αλαφούζος.. αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και σύμφωνα με «κυβερνητικές πηγές κλείνει deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».
****
Και μιας ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις μιντιακές του δραστηριότητες, δημοσιεύουμε mail που λάβαμε από αναγνώστη μας:
"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεισε το ημερήσιο της "Ελευθερίας του Τύπου" και εξόφλησε όσους απέλυσε.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αρχίσει να εξομαλύνει σταδιακά το payroll στα "Παραπολιτικά" από τους 4-5 μήνες που ήταν "πίσω" οι εργαζόμενοι.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει και το "Καρφί" όμως, το ιστορικό έντυπο όπου δεν εργάζονται πλέον πάνω από δέκα άτομα και είναι 8 με 10 μήνες πίσω σε μισθολόγιο.
Γιατί αραγε;"