ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Τρωγόμαστε μεταξύ μας...

Έντονη αντίδραση υπήρξε από τη Sportime απέναντι στο εκ των κορυφαίων σάιτ Sport24. Η έριδα υφήρπε από καιρό, καθώς η αθλητική ιστοσελίδα στην ενότητα με τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου δεν συμπεριελάμβανε τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Η Sportime εκδήλωσε την αντίδρασή της στην έκδοση της Παρασκευής με κτύπημα στην πρώτη σελίδα στο οποίο γράφει: «Σε μία… πρωτοφανή επίδειξη δημοσιογραφικού ήθους το Sport24 δεν αναρτά το πρωτοσέλιδο της Sportime. O ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού! Κάθε εξήγηση, αν υπάρχει, δεκτή».
Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, το εν λόγω σάιτ δημοσίευσε αφιέρωμα (του Νίκου Μποζιονέλου)  στις αθλητικές εφημερίδες που κυκλοφόρησαν κάποτε και δεν υφίστανται σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας και τη Sportime, με το.. κείμενο να καταλήγει ότι η εν λόγω εφημερίδα επανεκδόθηκε το 2017, από άτομα που αποχώρησαν από τη Sportday. Αργότερα, όμως, ολόκληρο το τμήμα του κειμένου περί Sportime, κι όχι μόνο το απόσπασμα που αναφερόταν στην τωρινή έκδοση, εξαφανίστηκε.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ