ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΕφΣυν: Προσπάθεια φίμωσης το εξώδικο της Μαρέβας

Στη Mαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του προέδρου της ΝΔ,  απάντησε η Εφημερίδα των Συντακτών, αναφέροντας πως η εξώδικη δήλωσή της «συνιστά προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας για το πρόσωπο και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά παραπέμπει σε πολιτικές τακτικές που αποτελούν ουσιαστικά προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας της εφημερίδας μας».
Αναλυτικά η απάντηση της ΕφΣυν:

"Θεωρούμε πως η κ. Γκραμπόφσκι έχει διαβάσει προσεκτικά το δημοσίευμά μας. Συνεπώς γνωρίζει ότι ουδέποτε γράφτηκε στο ρεπορτάζ μας με τίτλο «Τι συνδέει τον Τζ. Σφακιανάκη με τη Μαρέβα» ότι οι δύο επιχειρηματίες γνωρίζονται ή ότι έχουν συνεργαστεί.
Για την ακρίβεια αναφέραμε ότι «η Μαρέβα Μητσοτάκη κατέχει τη θέση της..
αντιπροέδρου της Endeavor Greece» και ότι «η ιστοσελίδα του σαουδαραβικού παραρτήματος εμφανίζει ως στέλεχός του τον Τζον Σφακιανάκη».
Ως εκ τούτου συμπεραίνουμε πως η εξώδικη δήλωσή της συνιστά προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας για το πρόσωπο και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά παραπέμπει σε πολιτικές τακτικές που αποτελούν ουσιαστικά προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας της εφημερίδας μας".
- διαβάστε:  Η Μαρέβα μοίρασε εξώδικα σε δημοσιογράφους, εκδότες και υπουργούς