ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Mega: ο Βαρδινογιάννης θα δώσει δώρο Χριστουγέννων

Προφορική συμφωνία των μετόχων με τις τράπεζες - Τι θα γίνει με το Mega και τις τηλεοπτικές αδειες

Οι μέτοχοι του Mega προχώρησαν σε προφορική συμφωνία με τις τράπεζες επί όλων των ανοικτών θεμάτων. Έτσι, τώρα απομένει να αποδεχθούν τη συμφωνία τα Διοικητικά Συμβούλια των τεσσάρων πιστωτικών ιδρυμάτων.
Στην τελική συμφωνία ήταν παρών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε για τις εξελίξεις τους εκπροσώπους των εργαζομένων του σταθμού.
Από εδώ και πέρα τα πάντα θα κριθούν από την ταχύτητα με την οποία θα δώσουν τις..
εγκρίσεις οι τέσσερις τράπεζες. Είναι προφανές ότι όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει πριν από τις 8 ή τις 11 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αν το τυπικό ΟΚ των τραπεζών έλθει πριν από την τελική ημερομηνία, οι μέτοχοι του Mega (σίγουρα η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια με άλλη εταιρεία, την οποία στη συνέχεια θα συγχωνεύσουν με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτρια του Mega).
Ο Γ. Βαρδινογιάννης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα πληρωθούν κανονικά το δώρο των Χριστουγέννων και ενδεχομένως κάποια από τα δεδουλεύμενα.