ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Στους 23 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Μάνδρα που συνεχίζει να μετράει νεκρούς από τις πλημμύρες που σάρωσαν την περιοχή πριν από 13 ημέρες. Όπως έγινε γνωστό αναγνωρίστηκε η σορός του νεκρού, που εντοπίστηκε σήμερα δίπλα στο αμαξοστάσιο Μάνδρας όταν υπάλληλοι διαπίστωσαν μια άσχημη μυρωδιά στο χώρο. Πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο.
Την ιδια ώρα πέθανε στο Θριάσιο Νοσοκομείο μια 85χρονη η οποία ειχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 23.
Οι φονικές πλημμύρες χτύπησαν την Μάνδρα και την Νέα Πέραμο τα ξημερώματα..
της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες η πόλη υπέστη ανυπολόγιστες καταστροφές, με εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα να έχουν υποστεί ζημιές, δρόμους να έχουν διαλυθεί και την λάσπη να έχει καλύψει τα πάντα.
Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να γίνει γνωστό ότι από τις πλημμύρες που προκάλεσαν τα μπαζωμένα ρέματα, υπήρχαν πολλοί νεκροί και αγνοούμενοι, ενώ σταδιακά η Πυροσβεστική ξεκίνησε να ανασύρει πτώματα ανθρώπων που πνίγηκαν ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.