ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιακή αλλαγή κλίματος στο Epsilon


- Τι θα γίνει με τον Νίκο Ευαγγελάτο 
- Yπεγράφησαν συμβάσεις που εκκρεμούσαν από τον Αύγουστο 

Εντυπωσιακή λέγεται ότι είναι η αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Περισσεύουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία! Άλλωστε σε ελάχιστες ημέρες και τυπικά πια ο σταθμός θα έχει μεταβιβαστεί και η αλλαγή σελίδας θα είναι γεγονός!
Ήδη όμως ο νέος manager Ed Hall έχει αναλάβει δράση και η καθημερινότητα στο σταθμο βελτιώνεται με ταχύτητα φωτός! Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι υπεγράφησαν συμβάσεις που εκκρεμούσαν από τον Αύγουστο και αφορούσαν στους νέους εργαζόμενους της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά.. και του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε ανάρτηση τoυ enimerosi24.gr που γράφει και σχετικά με το Νίκο Ευαγγελάτο και για την τύχη του στο κανάλι:
(...) Ακούγεται ότι ενδεχομένως του ζητηθεί (του Ευαγγελάτου) να αναλάβει επιτελικό ρόλο στην ενημέρωση του σταθμού, δεδομένου ότι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν τις νέες διευθύνσεις… Αναμφισβήτητα λοιπόν ο Νίκος Ευαγγελάτος θα μπορούσε να έχει κάποιον ρόλο, πέραν της παρουσίασης σε καθημερινό επίπεδο… Αλλά κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί και από τις υποχρεώσεις του στον όμιλο των sites που έχει δημιουργήσει.